Mi pružamo

Zentiva

Naš moto je da zdravstvo treba da bude pravo, a ne privilegija. Sada je ljudima više nego ikad potrebna dostupnost visokokvalitetnih i pristupačnih lekova. Ponosni smo što naš brendirani, generički i OTC portfolio, aktivno podržava svakodnevne zdravstvene potrebe ljudi, dok istovremeno pomaže zemljama širom Evrope u izgradnji i obezbeđivanju održivog zdravstvenog sistema za društvo u celini.

Rame uz rame sa zdravstvenim radnicima, farmaceutima i rukovodiocima u zdravstvenom sistemu, delimo osećaj društvene odgovornosti da optimizujemo troškove i učinimo zdravstvenu zaštitu pristupačnijom. Stalnim širenjem na nova tržišta, naš pobednički tim omogućuje dostupnost dovoljne količine lekova koje odgovaraju potrebama pacijenata u Evropi i šire.

Zentiva

U Zentivi, mi osnažujemo naše lokalne filijale da pružaju uslugu našim klijentima shodno njihovim potrebama. Oko polovine tržišta koja pokrivamo su tržišta u kojima je izbor konktretnog leka na odluci lekara, a druga polovina je dobro izbalansirana između tržišta gde izbor leka određuju farmaceuti u apotekama ili je izbor zasnovan na ishodu nabavke putem tendera. Stoga gledamo na svako tržište pojedinačno, udružujući se i slušajući naše partnere da bi se identifikovale potrebe klijenata. Uz stalno širenje naših aktivnosti na nova tržišta kao i širenje našeg pobedničkog tima, možemo da isporučujemo više lekova koji su ljudima potrebni svakog dana, u Evropi i šire.

B2B – Da Vam predstavimo poslovanje – Zentiva sa Vama ( Zent2U)

Postavili smo oblik poslovanja B2B u srce našeg plana za dalji rast kompanije. Mi smo lideri u snižavanju troškova koji se tiču urologije, kardiologije, onkologije i prodizvoda za ublažavanje bola, a specijalizujemo se i za hormonske preparate, sterilne proizvode i za tehnologiju izrade peleta. Imamo sopstvena razvojna i konkurentna, visokokvalitetna proizvodna postrojenja.  Demonstriramo visok operativni intenzitet, transfer preko 80 proizvoda godišnje uz benefite poznavanja globalnih regulatornih procesa.

Saznajte više na https://www.zent2u.com