Vesti iz Zentive

januar 27, 2022    /    Odabrano

Zentivin doprinos Srpskoj ligi za borbu protiv epilepsije

Kao kompanija koja veruje da zdravstvo treba da bude pravo, a ne privilegija, ponosni smo što u oblasitma kojima se bavimo, a i šire, činimo sve kako bismo dali maksimalan doprinos pacijentima da žive bolje i kvalitetnije.

Početkom 2022. godine Zentiva Srbije donirala je sredstva za planirane aktivnosti udruženja Srpske lige za borbu epilepsije. Udruženje „Srpska liga za borbu protiv epilepsije“ je nevladino i neprofitno udruženje koje se bavi realizacijom adekvatne zdravstvene, profesionalne i socijalne habilitacije i rehabilitacije obolelih od epilepsije na području Srbije i regiona.

Aktivnosti udruženja su pre svega okrenute ka unapređuju i proširivanju znanja o epilepsiji u Srbiji i regionu, podsticanju istraživanja vezana za epilepsiju, promociji prevencije, dijagnoze, lečenja i nege svih osoba koje boluju od epilepsije, kao i poboljšanju edukacije i usavršavanju na polju epilepsije.

Čast nam je i zadovoljstvo što smo realizacijom donacije dali doprinos udruženju, jer svaki ostvareni cilj Srpske lige za borbu protiv epilepsije predstavlja korak dalje u poboljšanju uslova za kvalitetniji život pacijenata sa epilepsijom.