Vesti iz Zentive

novembar 4, 2022    /    Vesti

Zentiva Srbija – dobitnik globalnog priznanja Great Place to Work®

Great Place to Work® je globalno prepoznata organizacija koja na osnovu definisanih metoda evaluacije zadovoljstva zaposlenih dodeljuje priznanja onim kompanijama koje uspešno neguju profesionalnu kulturu i brinu o svojim zaposlenima.

Početak naše priče datira deceniju unazad kada je svega nekoliko ambicioznih pojedinaca sa velikom vizijom i jasnim ciljevima usmerilo svoje snage u start-up. Danas naš tim broji nešto više od 30 članova i nalazimo se top u 10 generičkih kompanija u Srbiji. Na tom putu smo rasli organski, gradeći kulturu kompanije na poverenju, podršci i otvorenom načinu razmišljanja. Naš tim se razvijao dolaskom svakog pojedinca koji je spoj karaktera i kompetentnosti, koji je spreman da stvara, a ne sledi. Svesni smo da je uživanje u radu ključno, sledstveno, stvaramo i rastemo sa radošću, poštujući uspehe jedni drugih, što nas čini drugačijim i prepoznatljivim. Sve dok verujemo u ove vrednosti bićemo prepoznati kao “great place to work”. Zahvalna sam svakom pojedincu koji je doprineo da to i ozvaničimo prepoznatim sertifikatom.“, Jelena Nikolić, Country Manager Serbia and Montenegro, Cluster Head West Balkan.

Iza tima Zentiva Srbije stoji jedinstvena priča o razvoju, čija je izvrsnost pravi odraz međusobnog poverenja, poštovanja i podrške. O tome sada zvanično govori i globalno priznanje - Great Place to Work®.